Skip to main content

A tökéletes állást keresed?

Még nem találtad meg az ideális munkaerőt?

Lelkes munkaerő és azonnali munkát kínáló cégek egy helyen – így néz ki az, amikor egy vízió valósággá válik. Piacra lépésünk óta célunk az, hogy megteremtsük az összhangot munkavállalóink és partnereink között, így nyújtva kiemelkedő munkalehetőségeket diákjainknak és ideális munkaerőt partnereinknek.

Fiatal vállalkozás, évtizedes tapasztalat

A diákmunka nem a modern kor találmánya, minden évben diákok ezrei döntenek mellette. Az Oxi-Job indulásakor és az azóta eltelt időben is szem előtt tartottuk a népszerű szállóigét: az okos más kárán tanul. Cégünk szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy minden partnerünk

  • szakértő munkaerőt kapjon,
  • a lehető legkevesebb adminisztratív munkával,
  • akár már holnap.

Diákjainknak biztosítjuk

  • a hosszú távú elhelyezkedés lehetőségét,
  • az azonnali munkakezdést,
  • az munkaóráknak megfelelő és stabil fizetést.

Diákhitel helyett

Az iskolaévek alatt sokakban felmerülhet a kérdés – van olyan jó buli, amiért érdemes eladósodni?

A nyári fesztiválok, az évközi koncertek, a kihagyhatatlan péntek esték, a lakhatás, az esetleges tandíj összességében komoly költségeket jelent. Ennek köszönhetően minden diák eljut egyszer arra a pontra, mikor zavarni kezdi, hogy anya pénztárcájából állja az első kört péntek este.

Ha pénzszűkében találjuk magunkat minden hónap végén, a hitel a legkönnyebb út.

Legalábbis annak tűnik, amíg bele nem gondolunk, hogy milliós nagyságrendű tartozást halmozhatunk fel azért, hogy bejussunk kedvenc együttesünk koncertjére.

Ha iskolaszövetkezetünk tagjává válsz, az év bármely napján jelezheted munkahelyigényedet, mi pedig segítünk, hogy egyetlen várva várt programot se kelljen kihagynod a jövőben!

Tag leszek!

Munkaerő igény szerint

Minden vállalkozásban vannak időszakok, amikor nagyobb a pörgés és szükség lenne néhány segítő kézre. A diákmunka ideális választás

  • esetében,
  • gyorséttermi munkáknál,
  • raktári feladatok ellátásban, csomagolás és csomagbontás területén
  • árufeltöltésnél vagy áruleltárnál

ha gyorsan kell némi plusz kapacitást előteremteni.

Partnereinknek akár már az igény bejelentését követő napon biztosítani tudjuk a szükséges munkaerőt.

Sőt, ha időszakosan újra és újra felmerülő igényről van szó, nem kell minden alkalommal új munkatársakkal ismerkedni – kölcsönös elégedettség esetén ugyanazon kollégákat foglalkoztathatják a forgalmasabb időszakokban!

Partner szeretnék lenni!